Avbytare: Sebastian Lindahl, Ali Adigüzel, Carl Odell, Andreas Månsson och Simon Johansson (mv).

Vasko Mitrovic ut - Ali Adigüzel in 63 min
Johan Hellström ut - Carl Odell in 74 min
Sebastian Lindahl ut - Andreas Månsson in 81 min

MATCHKOMMENTARER
ÖT Smygehuk mötte jumbon IFK Klagshamn borta i omgång 4. I ÖT Smygehuk debuterade Ali Adigüzel men han inledde på bänken. ÖT Smygehuk inledde piggt och i den 10:e minuten gjorde Rickard Andersson 0-1 framspelad av Patrik Lippe. Detta var Rickards 2:a seriemål i år. Nu byts en skadad Rickard Andersson ut och in kommer Sebastian Lindahl. I den 28:e minuten får ÖT Smygehuk straff som Sebastian Lindahl ordnade. Oliver Oliveros slår säkert in 0-2. Detta var Oliver Oliveros 1:a seriemål i år. I den 34:e minuten tillåts Klagshamn att reducera till 1-2 vilket också står sig halvleken ut. I den 63:e minuten byts Vasko Mitrovic ut och in kommer debuterande Ali Adigüzel. I den 74:e minuten byts Johan Hellström ut och in kommer Carl Odell. I den 77:e minuten avgör ÖT Smygehuk när Carl Odell slår in 1-3 framspelad av Ali Adigüzel. Detta var Carls 1:a seriemål i år. I den 81:a minuten byts Sebastian Lindahl ut och in kommer Andreas Månsson. ÖT Smygehuk håller undan och vinner med 1-3. I nästa match väntar Rydsgårds AIF på fredagen den 9:e maj klockan 19:00 på Thurevallen i Beddingestrand.